• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень психології та соціальної педагогіки

Тиждень психології та соціальної педагогіки

2020-02-24

Якщо життя дає тобі 1000 причин, щоб плакати, покажи йому 1000 причин, щоб сміятися!Саме під таким гаслом пройшов тиждень психології та соціальної педагогіки у нашій школі з 20.01.2020 по 24.01.2020 року.Основною метою проведення тижня стало створення позитивного емоційного настрою в учнівському колективі та розкриття творчого потенціалу задля профілактики суїциду.Тиждень передбачав проведення різноманітних цікавих заходів в атмосфері толерантності, доброзичливості, творчості і пізнавальної активності.Учні 5-11 класів долучилися до акції «Намалюй малюнок «Я люблю життя»», де діти в яскравих кольорах відобразили своє бачення головних цінностей життя. Цього ж дня наш "Сонячний фотоапарат" зафіксував веселі миті життя наших учнів та педагогів, адже саме усмішка робить наш світ яскравішим. Усміхнені обличчя на фото створювали позитивний настрій на оригінальній виставці у формі «фотосушки». Наші наймолодші вихованці, учні 1-2 класу, відвідали казкотерапію "Дружня країна".У середу педагог-організатор Шинкаренко Л.С. та психологічна служба нашої школи організували акцію "Цікаві побажання" та намалювали на згадку про цей день на щічках смайлики та сердечка.У четвер педагоги школи мали змогу приєднатися до круглого столу "Профілактика суїциду". З учнями 8 класу було проведене тренінгове заняття "Жити – це здорово", а учні 10-11 класу переглянули профілактичний ролик "Як запобігти суїциду."

Учні 5-11 класів долучилися до акції «Намалюй малюнок «Я люблю життя»», де діти в яскравих кольорах відобразили своє бачення головних цінностей життя. Цього ж дня наш "Сонячний фотоапарат" зафіксував веселі миті життя наших учнів та педагогів, адже саме усмішка робить наш світ яскравішим. Усміхнені обличчя на фото створювали позитивний настрій на оригінальній виставці у формі «фотосушки». Наші наймолодші вихованці, учні 1-2 класу, відвідали казкотерапію "Дружня країна".

У середу педагог-організатор Шинкаренко Л.С. та психологічна служба нашої школи організували акцію "Цікаві побажання" та намалювали на згадку про цей день на щічках смайлики та сердечка.У четвер педагоги школи мали змогу приєднатися до круглого столу "Профілактика суїциду". З учнями 8 класу було проведене тренінгове заняття "Жити – це здорово", а учні 10-11 класу переглянули профілактичний ролик "Як запобігти суїциду."

Практичний психолог Бондур Ю.А. та соціальний педагог Астахова Л.С. виготовили буклети для батьків та педагогів "Все про суїцид" та "Сміх та гумор при вихованні дітей". На завершення тижня була проведена лінійка, на якій учнів 5-11 класів нагородили грамотами за участь у акції «Намалюй малюнок "Я люблю життя".

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi