ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

2019-03-22

З 18 березня по 23 березня у школі проходив тиждень початкових класів. Учителі розробили та провели різноманітні, цікаві та захоплюючі заходи, в яких взяли участь всі учні 1- 4 класів.

Тиждень розпочався в понеділок лінійкою, на якій було оголошено план заходів та конкурсів, які проводитимуться протягом тижня. Кожен день мав свою тематику. Розпочали тиждень з благодійної ярмарки «Смакота», де всі учні та працівники школи мали змогу ласувати домашньою випічкою.
Вівторок учні присвятили здоров’ю та спорту. Цього дня були проведені спортивні змагання між учнями 1-4 класів. Команди «Сміливчиків» і «Рухливчиків» у складі 12 учнів брали участь у цікавих естафетах. Решта учнів активно вболівали за команди. У змаганнях перемогла дружба. Учні 1 класу показали свої конструкторські здібності у виставці «Lego-майстер НУШ».
Середа стала випробувальним днем для учнів. Вони змогли проявити свою ерудицію, логіку, кмітливість. Між учнями у різних класах пройшли змагання, конкурси, вікторини, де потрібно було проявити свої знання. У 2 та 3 класі між командами «Сонечко» та «Веселка» відбулася конкурсно-розважальна гра «Я люблю Україну». За підсумками перемогу виборола команда «Сонечко», яка набрала 38 балів, команда «Веселочка» отримала у цьому турнірі 32 бали і посіла друге місце.
Четвер був особливим. Молодші школярі присвятили його своїй Батьківщині. Усі заходи, що проходили цього дня були переповнені любов’ю до рідного краю, його звичаїв, символів. Одним з найбільших за кількістю учасників був флешмоб «Одягни вишиванку. По закінченню флешмобу діти зробили загальне фото. Також було проведено конкурс «Кращий писар класу». Отже, четвер виявився дуже насиченим. Учні початкових класів показали, які вони ерудовані, кмітливі, допитливі.
Закінчився тиждень лінійкою «Барвінкової країни», де були підведені підсумки, нагородження переможців та учасників.
Тиждень початкової школи ще раз переконує всіх у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаєш, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!
У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1-4 класів. Головна організаторська роль належала вчителям: Павлик О.В, Гриб О.В., Кацевич Л.О., Ящук А.Є, та вчителю фізичної культури Галію М.В., вихователям: Красюк О.В., Шолох Т.М. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих.
Гриб О.В., керівник МО початкових класів
Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi