Зустріч з випускниками

2019-01-21

Зустріч з випускниками

Така зустріч – незабутня!
Нагадає знов і знов
Про дитинство і про юність,
Про навчання і любов.
17 січня у стінах рідної школи відбувся вечір - зустріч з випускниками 2018 року. І хоч пройшло лише пів року, як вони покинули стіни рідної школи і почали навчання у вузах, але змогли дати багато вагомих порад нашим учням 10-11 класів.
З вітальним словом до випускників звернулася заступник директора з виховної роботи Кучерява Н.О. Учасників зустрічі привітали вокальний ансамбль «Перлинки» (керівник Прісич Н.М.), зразковий художній колектив ансамбль домристів «Акварелі» (керівник Рашкевич Н.В.).
Зрозуміло, що в перші роки після закінчення школи випускники не накопичили достатній багаж досвіду та знань, але дуже цінними для наших вихованців були поради як визначитися з навчальним закладом, на що звернути увагу при виборі предметів для ЗНО, як організувати свій побут у гуртожитку, які мають бути перші кроки у навчанні, щоб зарекомендувати себе з кращого боку як студента.
Хвилюючими були і слова вітання, і побажання одне одному, і зустрічі з колишнім класним керівником, вихователем, учителями, і головне – зі школою. Як же приємно на душі стає від слів, які лунають з уст того чи іншого випускника, який пригадує роки навчання в школі, дякує за науку вчителям, вихователям, розповідає про навчання у вузі, про перші кроки самостійного життя.
Щороку залишають рідну школу наші діти, але всіх випускників Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату назавжди єднає вогник любові до всього близького і рідного: школи, села, нашої рідної України. І для кожного з них ясніють світлом добра і незабутності вікна рідної школи, що навіть через роки розлуки кличе своїх помужнілих вихованців піснею із переливів шкільного дзвоника у прекрасний світ Радості і Дитинства.
Л.І.Кузьменко, заступник директора з НВР на мистецькому факультеті
/Files/images/2019_rk/50988221_2285414765117314_4114302747984003072_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi