• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів 5 класу до умов навчання в основній школі»

Психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів 5 класу до умов навчання в основній школі»

2018-11-27

22 листопада 2018 року у нашій школі відбувся психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів 5 класу до умов навчання в основній школі», участь в якому взяли заступники директора з НВР Павлик Т.З. і Кузьменко Л.І., учителі-предметники, які викладають у 5 класі, практичний психолог школи Бондур Ю.А., вихователь Копитко Н.О., класний керівник Хмара Н.М., медична сестра Кллименко О.І. Метою консиліуму було об’єднання зусиль усіх суб’єктів освітнього процесу, зацікавлених в успішному навчанні й повноцінному розвитку учнів 5-го класу, щоб надати рекомендації щодо роботи з дітьми.

З матеріалами досліджень та спостережень рівня психолого-педагогічної готовності учнів до школи та результатами адаптаційного періоду ознайомила педагогів практичний психолог Бондур Ю.А, станом здоров’я – Клименко О.І., класний керівник Хмара Н.М. дала характеристику свого класного колективу, вихователь Копитко Н.О. розповіла про діяльність п’ятикласників у позаурочний час. Заступник директора з НВР на мистецькому факультеті Кузьменко Л.І. зазначила, що учні 5 класу всі задіяні на мистецькому факультеті, мають гарні успіхи у навчанні, беруть активну участь у конкурсах різного рівня.

Відгуки вчителів, які працюють з даною категорією дітей, дозволяють стверджувати, що учні 5 класу – це сформований колектив зі своїми традиціями і особливостями. Учні володіють необхідною сумою знань, умінь і навичок для успішної адаптації в основній школі, а також працездатні та активні на уроках.

У ході засідання було вироблено рекомендації для успішної адаптації учнів 5 класу. Також практичним психологом Бондур Ю.А. для учасників консиліуму проведений тренінг «Підліток».

Заступник директора з НВР Павлик Т.З. підсумувала всі виступи та зазначила, що успішній адаптації учнів 5-го класу до навчання в основній школі сприятиме цілеспрямована координація дій учителів, їхній професіоналізм і досвідченість.

Cвітлини на Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi