• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Запрошуємо на персональну виставку Олійник Лариси Вадимівни

Запрошуємо на персональну виставку Олійник Лариси Вадимівни

2017-12-27

22 грудня в Національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка» відкрилася персональна виставка художніх робіт вчителя образотворчого мистецтва Шевченківської школи-інтернату, вчителя вищої кваліфікаційної категорії, лауреата обласної премії імені О.А. Захаренка Олійник Лариси Вадимівни.

Саме цього дня, в день свого ювілею, Лариса Вадимівна запросила до виставкового залу музею своїх найближчих родичів, друзів, вчителів, колег, учнів, щоб поділитися своїм творчим надбанням, згадати кращі миті життя в стінах рідної школи, нелегкі, але такі щасливі роки навчання в майстерні художника з м. Городище О.О.Близнюка, подякувати найріднішим людям за підтримку, розуміння, любов.

Гості, заходячи до зали, не могли стримати емоцій, що викликали у них картини художниці: натюрморти, пейзажі, портрети рідних - все створено з такою любов’ю, теплом! Поруч, на столику – книжечки, ілюстровані учнями Лариси Вадимівни та її колегою Вірою Олександрівною Даніліною: Тарас Шевченко «Кобзарик «За сонцем хмаронька пливе», збірка дитячих віршів київського поета Аркадія Музичука «Лелечине новосілля», альбом «Акварелі з Тарасової оселі», до якого увійшли роботи учнів Шевченківської школи-інтернату та студентів Черкаського Національного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, створені під час спільних пленерів восени та влітку 2016 року.

Багато теплих слів подяки за багаторічну сумлінну, творчу працю, виховання не одного покоління випускників-художників почула на свою адресу Лариса Вадимівна від директора школи Ліни Денисівни Терещенко, яка також вручила Грамоту від адміністрації школи та виконала почесну місію нагородження ювіляра Грамотою районної державної адміністрації.

Зі словами найкращих побажань звернулися до Лариси Вадимівни директор Шевченківського НВК Валентина Борисівна Нечитайло, заступник директора з ВР та колега Тетяна Василівна Гаврильченко, викладачі Шевченківського коледжу, працівники Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Дмитренко Ольга Іванівна та Метик Людмила Іванівна, художниця з с. Моринці Ольга Малько, вчитель, наставник, друг та порадник, художник, президент Вільної академії красних мистецтв «Великого Кобзаря України» Олекса Олексович Близнюк, найближча колега та подруга, вчитель образотворчого мистецтва школи-інтернату Віра Олександрівна Даніліна, музичне вітання подарували колеги та учні мистецького факультету.

Виставка робіт Олійник Лариси Вадимівни буде відкритою до перегляду протягом місяця, тому кожен бажаючий зможе відвідати її , та отримати справжню насолоду від спілкування з творчістю талановитого художника, прекрасного педагога, надзвичайно щирої та доброї душею людини. А ми бажаємо Ларисі Вадимівни не зупинятися на досягнутому, знаходити хвилини для творчості на радість шанувальникам її мистецтва.

Л.І.Кузьменко,

заступник директора з НВР на мистецькому факультеті

/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0248.JPG/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0274.JPG/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0384.JPG/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0445.JPG/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0458.JPG/Files/images/2017_rk/gromovik_tz/IMG_0530.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi