• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво»

«Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво»

2019-11-13

Учитель – професія унікальна. Подібної у світі просто немає. Педагог своїм серцем і розумом формує завтрашній день, людину. Адже буквально все твориться за звичайною учнівською партою. Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній і сльози радості, і найвищі злети духу.Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

13 листопада 2019 року на базі Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Уманської міської ради Черкаської області відбулися зональні змагання учасників І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво». Участь в І (зональному) етапі конкурсу взяли педагоги з м. Умані, Монастирищенського району, Жашківського ОТГ, та Звенигородського району. Учасником І (зонального) туру конкурсу стала наш учитель образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Даніліна Віра Олександрівна.З вітальним словом до учасників заходу звернулася методист образотворчого мистецтва КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Лємешева Н.А.Педагоги представляли свій оригінальний досвід та творчість у таких конкурсних випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Самопредставлення», «Практична робота».За результатами оцінювання наша конкурсантка Даніліна Віра Олександрівна зайняла почесне ІІ місце. Вітаємо! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить радість і задоволення, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася методист образотворчого мистецтва КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Лємешева Н.А.

Педагоги представляли свій оригінальний досвід та творчість у таких конкурсних випробуваннях: «Тестування з фахової майстерності», «Самопредставлення», «Практична робота».

За результатами оцінювання наша конкурсантка Даніліна Віра Олександрівна зайняла почесне ІІ місце. Вітаємо! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить радість і задоволення, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

Висловлюємо щиру вдячність журі конкурсу, а також усім організаторам за гостинність та організацію заходу. Щире спасибі методисту районного методичного кабінету Красуцькій Любові Леонідівні за підтримку та надану методичну допомогу.

Фото на Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi